Clienţii cu bani ai Citibank pot investi în acţiuni, fonduri şi obligaţiuni din 25 de ţări, printre care şi Hong Kong şi Singapore. Aceste investiţii sunt disponibile pentru clienţii băncii care au active de peste 100.000 de dolari sau echivalentul acestei sume în alte valute.

Produsele de investiţii sunt destinate clienţilor care doresc îşi să diversifice şi îmbunătăţească performanţa portofoliului, să acceseze fonduri de investiţii cu diferite niveluri de risc şi să investească în instrumente financiare cu expunere globală şi pieţe financiare. 

“Prin intermediul fondurilor de investiţii distribuite de către Citibank România, investitorii au acum acces la unele pieţe globale la care, în alte condiţii, nu ar putea avea acces decât suportând costuri mari sau prin intermediul unor instrumente financiare cu nivel de risc foarte ridicat”, a declarat directorul Departamentului persoane fizice de la Citibank, Kumar Ramachandran.

Clienţii beneficiază de consultanţă de specialitate din partea unui Relationship Manager al Citi International Personal Bank asistat de o echipă de la Londra cu privire la soluţiile de investiţii.