Costul opţiunii “Roaming pe zi” pentru utilizatorii abonamentelor RED este de 3 euro (TVA inclus), iar apelurile primite nu vor fi taxate. Mai mult, pentru abonaţii Vodafone Business Red Plus, costul opţiunii “Roaming pe zi” este 0 euro.

Clientii Vodafone România care au optat pentru alt tip de abonament, precum şi utilizatorii Cartelei Vodafone, îşi pot activa, de asemenea, opţiunea “Roaming pe zi”. Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 euro/zi (TVA inclus), clienţii Vodafone, atât persoane fizice, cât şi companii, pot folosi în roaming internetul pe mobil, minutele şi SMS-urile nationale incluse în planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone România în 34 de ţări. În cazul in care clientul a activat opţiunea „Roaming pe Zi” şi nu călătoreste într-una din ţările în care este valabilă această opţiune, acesta va fi taxat în conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.
Clientii Vodafone pot activa optiunea "Roaming pe zi" la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi.