Dosarul Aeromed Clinic a fost înregistrat pe data de 5 ianuarie la Tribunalul Bucureşti şi urmează a fi judecat în 7 februarie 2012.
„Blue Air are să îmi plătească 46.600 de lei acumulaţi din septembrie 2009 şi până în octombrie 2010. Practic ei, în decurs de un an nu au plătit serviciile medicale pe care noi le-am prestat. Eu am două contracte mari cu Blue Air şi Tarom, şi suma aceasta este foarte importantă pentru noi, chiar dacă pentru ei e o sumă derizorie. Eu nu i-aş fi dat în judecată dacă îmi plăteau chiar şi sume mai mici, să văd că sunt de bună credinţă“, a declarat în exclusivitate pentru Capital Virgil Baloescu, unul dintre asociaţii Aeromed Clinic.
Clinica medicală a somat în repetate rânduri conducerea Blue Air, însă nu a primit nici un răspuns. Drept urmare din octombrie 2010 piloţii şi stewarzii Blue Air sunt examinaţi contra cost şi li se eliberează factură.  
„Piloţii trebuie să plătească 250 de lei/lună, iar stewardesele 230 de lei/lună. Ei îşi decontează aceste sume la Blue Air. Nu înţeleg cum lor le poate deconta şi mie nu îmi pot plăti această sumă. Acum sunt nevoit să vin cu bani de acasă pentru a acoperi costurile salariale, cu cei 6 angajaţi, şi cu bunurile de unică folosinţă utilizate“, a menţionat Baloescu.  
Firma Aeromed Clinic a fost înfiinţată în 2007 şi este administrată de Virgil Baloescu, Victoria Baloescu şi Gheorghe Panait.
Compania lui Nelu Iordache nu este la prima situaţie de acest fel. Anul trecut judecătorii au hotărât declanşarea procedurii de insolvenţă în cazul Blue Air, însă compania a obţinut suspendarea printr-o decizie a Curţii de Apel. Printre firmele care au solicitat insolvenţa Blue Air pe parcursul anului trecut se numără Club Zexe, Tarom, Carpatair, Regia Autonomă Aeroportul International George Enescu, complexul hotelier Decebal, Zenith Media şi Regional Air Services.