Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va organiza o licitaţie pentru consultanţă la lucrările de lărgire la patru benzi a unui sector al părţii de sud a centurii Capitalei, valoarea estimativă a contractului fiind de 2,66 milioane lei, fără TVA.

Contractul este finanţat de la bugetul de stat şi vizează serviciile de consultanţă pentru supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie al tronsonului, între kilometrii 43 şi 55+520.

Durata contractului este de 84 de luni, din care 24 luni pe perioada de execuţie a lucrărilor (se poate modifica în funcţie de finalizarea lucrărilor de execuţie) şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Ofertele vor fi deschise la 25 ianuarie 2010, iar în criteriul de atribuire, propunerea tehnică are o pondere de 80% şi cea financiară 20%.

Pentru a participa la licitaţie, firmele interesate trebuie să depună o garanţie de 50.000 de lei şi să fi avut în ultimii trei ani o cifră medie de afaceri de minim 4,3 miloane de lei.

Lucrările de modernizare ale acestui sector, în lungime de 12,52 kilometri, vor fi realizate de consorţiul românesc Straco Grup/SCT Bucureşti/Genesis şi vor costa 20,35 milioane de euro. Termenul de finalizare este 2011.

SURSA:
Mediafax