Steve Wozniak are deja două terminale rezervate pe numele său, însă acesta a preferat să stea la coadă încă de joi de la ora 2.00 PM în faţa magazinului Apple din Los Gatos pentru a fi primul care intră în posesia unui terminal.

Telefonul iPhone 4S a fost lansat astăzi în SUA, Australia, Japonia, Marea Britanie, Canada, Franţa şi Germania. Până la sfârşitul lunii iPhone 4S va fi disponibil în alte 22 de ţări, pentru ca la finele anului să fie pe rafturile  magazinelor din 70 de ţări, inclusiv România.  

iPhone 4S a fost lansat pe 4 octombrie, cu o zi înainte ca Steve Jobs, creatorul terminalului, să îşi găsească sfârşitul. iPhone 4S este identic cu iPhone 4 în ceea ce priveşte designul. La interior, însă, se găseşte un procesor mai puternic, A5, o cameră mai performantă şi sistemul de operare iOS5.  iPhone 4S este diponsibil în trei variante de 16 GB, 32 GB şi 64 GB.

Apple se aşteaptă să vândă patru milioane de unităţi în acest weekend, după ce compania a înregistrat peste un milion de comenzi în primele 24 de ore.