Circa 250 de invitaţi au umplut sala "Le Diplomate" a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti pentru a admira linia vestimentară semnată de singurul designer de costume Premium din România. Colecţia de inspiraţie aristocratică cu accente chic moderniste, a fost prezentată pe catwalk în cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu.
Pentru noile creaţii, designerul a folosit lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase. Toate cele 30 de ţinute  sunt accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia.
"Nu toţi ne naştem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege", declară designerul.

Printre personalităţile prezente la eveniment s-au numărat Irinel Columbeanu, Amalia Nastase, Ilie Nastase, Virgil Iantu, Alina Sorescu, Mihai Albu, Radu Valcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka şi alţii.

Noua linie vestimentară va fi prezentată şi pe 28 februarie la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, în prezenţa unor invitaţi cu renume din lumea diplomatică, politică şi a modei. Evenimentul va fi organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România şi în colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.

Creaţiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select din Monaco.

Alexandru Ciucu a înfiinţat, în 1999, alături de tatăl său, brandul "Tata şi fiul" iar în 2001 a urmat în Italia cursurile institutului de modă Carlo Secoli. În anul 2007 s-a perfecţionat la institutul Marangoni din Milano şi din 2006 deţine Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu.

În 2009, designerul a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din România, creând ţinutele Majestăţii Sale Regele Mihai I al României şi ale Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.