Confederația Mondială a Întreprinderilor, înființată în 2004, este o organizație internațională de frunte care cuprinde mai mult de 3.000 de companii membre. WORLDCOB inspiră dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, încurajează crearea de rețele de afaceri și promovează responsabilitatea socială corporativă la nivel global.
Deasemenea, în 2016, compania din Cluj a fost premiată, într-o ceremonie desfășurată la Cannes, de către Europe Business Assembly of Oxford (EBA), pentru „diversitatea și complexitatea lucrărilor” executate, fiind considerată una dintre cele mai bune companii în domeniul construcțiilor industriale și rezidențiale din România.La rândul sau,preşedintele acestei companii,Ioan Aşchilean,a primit premiul ,,Managerul anului’’din partea Comitetului ,,Socrates’’Oxford UK.

 

ACI Cluj SA, activează în domeniul construcțiilor de peste 65 de ani, execută diverse lucrări de construcții civile, industriale, hidrotehnice, instalații, infrastructură, restaurare și reabilitare a clădirilor.
Cele mai moderne stadioane din România și cel mai vizitat obiectiv turistic din România, au fost realizate de  firma din Cluj. Firma ACI Cluj SA a reușit, în acest an, finalizarea lucrărilor stadionului Ion Oblemenco din Craiova, cu o capacitate de 30.000 de locuri și a stadionului din Târgu Jiu, cu o capacitate de 13.000 de locuri. Tot în acest an, ACI Cluj SA a demarat o investiție imobiliară, în valoare de 12 milioane de euro, Ansamblul ACI Residence din Cluj-Napoca, proiect ce cuprinde 174 de apartamente și va fi finalizat în aprilie 2019.
În portofoliul ACI CLUJ se găsesc lucrări precum: Macromex Edenia Distribution Center, cel mai înalt depozit de produse congelate din Europa, restaurarea Salinei Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, clădirea Facultății de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor a universităţii Babes Balyai din Cluj-Napoca, cea mai mare clădire educațională din Transilvania, restaurarea Parcului Central și clădirii Cazino din Cluj-Napoca, precum și sedii de bănci, cum ar fi construcția sediului central BRD Societe Generale din Cluj-Napoca sau restaurarea sediului central al Băncii Naționale Române din Cluj Napoca.

De asemenea în portofoliul companiei se gasesc  cladiri de birouri, cum ar fi cladirea NEPI The Office din Cluj-Napoca, care constă in 28.000 de mp de spaţii de birouri, cladiri rezidenţiale precum Ansamblul Rezidenţial Plopilor Vest din Cluj-Napoca, fabrici, cum ar fi fabrica de produse de panificaţie La Lorraine din Câmpia Turzii, prima fabrică ultra modernă de produse de panificaţie congelate din România, cladiri industriale, precum Parcul Industrial Tetarom 1 din Cluj-Napoca, un proiect complex care curpinde 17 obiective de construcţii şi instalaţii, dar si cladiri cu destinaţie sportivă, precum Bazinul Olimpic al Universitaţii Babes Balyai din Cluj-Napoca, stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca cu o capacitate de 30.201 de locuri sau sala multifuncţională de sport din Sf. Gheorghe.
În viziunea ACI Cluj “a construi” este verbul în jurul căruia se învârte întreaga activitate a companiei. Prin tot ceea ce fac angajații ACI Cluj urmaresc să contruiască bine, repede și durabil. Firma se remarcă prin anvergura lucrărilor executate, anii de experiență pe care i-a strâns, devotamentul și profesionalismul personalului dar și prin interesul pentru nou și eforturile de îmbunătățire continuă întreprinse.