Compania de servicii de consultanta imobiliara John Taylor si-a facut intrarea pe piata din Romania printr-un parteneriat cu Prestige Domus, au anuntat reprezentantii companiei.

Pentru anul in curs, principalul obiectiv al companiei John Taylor Romania formarea unui portofoliu de proprietati de tranzactionare la standardele internationale ale companiei. De asemenea, John Taylor vrea sa fie pentru piata din Romania o agentie de real estate de lux. Biroul din Romania va avea ca linii de business piata rezidentiala de lux, proprietati comerciale premium (de birou si/sau retail), consultanta pentru dezoltatorii de proiecte imobiliare premium.

“Viitorii nostri clienti in Romania vor fi cei care isi doresc o proprietate a carei valoare nu este data de costul pe metru patrat, ci de istoria si arhitectura speciala a acelei proprietati amplasata intr-o locatie unica. Principalele activitati din Romania vor fi de brokeraj si consultanta la standard John Taylor nealterat de tendintele locale”, a declarat Bogdan Voica, Managing Partner John Taylor Romania.

Valoarea de tranzactionare a unei proprietati John Taylor este data de o valoare minima de 3.000 euro/mp sau de valoarea data de istoricul locatiei, arhitectura inedita sau unicitatea locatiei.

La ora actuala proprietatile John Taylor in Romania sunt in locatii in Bucuresti precum Kieseleff, Primaverii, Herastrau, centrul istoric sau Poiana Brasov.

Numele companiei John Taylor vine de la initiatorul sau, un negociator care si-a inceput cariera la Cannes. Prima agentie sub acest brand s-a deschis in 1864. In anii ’90, compania John Taylor si-a inceput extinderea la nivel mondial, fiind achizitionata de grupul Michel Pastor. La ora actuala, are circa 20 de birouri deschise in Franta, Spania, Italia si Bucuresti.

Sursa: John Taylor