Anul trecut, compania a realizat o cifră de afaceri de circa 13 mil. euro, în creştere cu 30% faţă de 2011. Volumul exporturilor a fost de peste 3 milioane de euro. Pentru 2013, Syscom 18 are plan atingerea unei cifre de afaceri de 15 mil. euro şi de circa 4 mil. euro pentru exporturi.

Tot la începutul acestui an, Syscom 18 a început livrarea de echipamente pentru Bahrain şi Algeria, pe baza contractelor încheiate în 2012. Compania activează pe piața externă din anul 2000, odată cu contractarea unui prim proiect în Siria. Ulterior a executat lucrări și a livrat echipamente în Iordania, Iran, Libia, Bahrain, dar mai ales în Kazahstan, unde a instalat sisteme de automatizare pentru două stații mari de prelucrare a gazelor.

La mijlocul anului trecut, Syscom 18 a finalizat proiectarea, execuția, testarea și livrarea în Bahrain a patru sisteme complete de măsură pentru încărcarea motorinei în camioane-cisternă. Proiectul a fost destinat celei mai mari companii petroliere deținute de stat Bahrain Petroleum Company (BAPCO).