Conceput în spiritul schimbărilor rapide pe care industria de PR le-a cunoscut în ultimii ani, evenimentul susţine cauza comunicării interne prin social media printr-o serie de prezentări, mese rotunde şi prin studii de caz.

Organizatorii Internal Social Media Workshop vă invită la dezbateri europene prezentate de lideri ai industriei precum Steve Doswell (preşedinte FEIEA), Massimo Greggia (membru în board-ul ASCAI, Associazione per lo Sviluppo delle Comunicazioni Aziendali in Italia) sau Pascal Lorenzini (director de comunicare internă, Swiss Post, Elveţia).

Studiile de caz îşi propun să ofere idei pe care specialiştii le vor putea implementa în cadrul propriilor programe de comunicare internă și aduc în discuție exemple de bune practici de integrare a noilor media în procesele de resurse umane şi construirea brandului de angajator; modalităţi eficiente şi creative de a folosi noile media în strategiile de comunicare pentru antreprenorii din start-up-uri sau IMM-uri şi manageri; campanii de comunicare internă integrate (comunicare faţă în faţă, print şi Web 1.0 dar şi Web 2.0), dar și metode de măsurare a rezultatelor campaniilor de media sociale şi exemple reale din mediul de afaceri.  

Social media au revoluţionat cu siguranţă comunicarea externă, dar care este impactul acestora asupra comunicării interne? ”În cadrul evenimentului de la Bucureşti, vom încerca să oferim răspunsuri, abordând atât beneficiile unei comunicări bilaterale, transparente între management şi angajaţi, dar şi temerile comunicatorilor generate de potenţiale conflicte sau comentarii care pot afecta imaginea companiei”, consideră Steve Doswell (foto), preşedinte FEIEA şi expert în managementul schimbării şi comunicare internă.

The FEIEA Academy (organizată de Federation of European Business Communication Associations)  este cel mai important eveniment european dedicat comunicatorilor interni. Work-shopul de o zi facilitează schimbul de experienţă şi idei între vorbitori şi profesionişti europeni de top. Pentru prima dată, specialiştii FEIEA vin și la Bucureşti.