Comunitatea de afaceri, îngrijorată pentru ce urmează după criză

Oamenii de afaceri sunt convinşi că efectele crizei se vor mai face simţite o perioadă bună de timp şi se arată îngrijoraţi pentru ceea ce urmează după criză. Actuala guvernare nu pare să înţeleagă faptul că este nevoie de politici publice pentru a depăşi criza economică ce îndepărtează România de media europeană a spus, sâmbătă, la congresul PNL, preşedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Corâci. "Criza economică este departe de a-şi fi epuizat resursele în România.

Oamenii de afaceri sunt convinşi că efectele crizei se vor mai face simţite o perioadă bună de timp şi se arată îngrijoraţi pentru ceea ce urmează după criză.

Actuala guvernare nu pare să înţeleagă faptul că este nevoie de politici publice pentru a depăşi criza economică ce îndepărtează România de media europeană a spus, sâmbătă, la congresul PNL, preşedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Corâci.
 
„Criza economică este departe de a-şi fi epuizat resursele în România. Acum simţim şi efectele sociale şi aţi văzut câţi oameni disperaţi sunt în România”, a spus Corâci, fost membru PNL.

El a subliniat faptul că este gravă variaţia de creştere economică de la plus 7% la minus 7%, aceasta având efect asupra economiei.
„Comunitatea de afaceri este îngrijoraţă faţă de ceea ce urmează după criză, întrucât, după această perioadă, va reîncepe o competiţie economică similară cu ceea ce a fost după cel de-al doilea Război Mondial”, a afirmat şeful Uniunii Generale a Industraişilor din România (UGIR)-1903.

2,5 milioane de români nu pot asigura bunăstarea tuturor

În acest context, Corâci a spus că sunt necesare politici publice economice pentru susţinerea economiei României. El a subliniat faptul că actuala guvernare nu pare să înţeleagă acest lucru, nefiind dat ca România să se îndepărteze de media europeană.

Şeful UGIR-1903 a spus că 2,5 milioane de români nu pot asigura bunăstarea tuturor românilor, iar singurele măsuri eficiente sunt cele liberale.