Emagic Entertainment, organizatorul concertului Depeche Mode de la Bucureşti, din 16 mai, a anunţat oficial amânarea evenimentului până la o dată care nu a fost încă stabilită. Au mai fost anulate şi următoarele trei concerte care urmau după Bucureşti, mai exact Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai).

În situaţia reprogramării concertului, biletele achiziţionate vor putea fi utilizate cu acea ocazie. De asemenea, deţinătorii de bilete au ocazia să îşi recapete banii, în situaţia în care nu mai vor să meargă la concert. Atenţie însă la faptul că banii vor fi returnaţi în maxim 12 săptămâni, conform comunicatului Emagic.

De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea preschimbării biletelor la Depeche Mode pentru bilete la B’Estfest (2-4 iulie).

Din cadrul turneului intitulat Tour of the Universe, a avut până acum doar primul concert (de la Tel Aviv) şi concertul „de încălzire” din Luxemburg. Concertul de la Athena a fost amânat după ce au cântat trupele din deschidere, iar cel de la Istanbul (programat pentru azi) a fost amânat cu o zi înainte.

Motivul seriei de amânări constă în criza severă de gastroenterită suferită de Dave Gahan, solistul vocal al grupului (foto, primul din dreapta). Pentru remedierea afecţiunii, acesta va fi transportat la un spital în SUA.

DETALII:
Comunicatul de presă al Emagic
Următoarele concerte din turneu