Echipamentele Xerox WorkCentre 7425, 7428 şi 7435 au fost premiate de către laboratoarele de testare Buyers Laboratory Inc. (BLI) – autoritate independentă de evaluare a performanţelor şi calităţii produselor industriei de imprimare – pentru cel mai scăzut nivel de energie consumat, comparativ cu alte multifuncţionale din aceeaşi categorie. Acestea au fost distinse cu titlul „Outstanding Achievement Award for Energy Efficiency”, atingând un nivel de consum cu 66% mai scăzut decât rata medie a celorlalte echipamente testate, aparţinând mai multor producători din industrie.

Consumul de energie a fost măsurat în timpul unui test care a simulat condiţiile normale de utilizare, în decursul a patru ore. În acest timp, echipamentele au fost pornite din modul „sleep” şi au imprimat alb-negru şi color, pe o singură faţă sau pe ambele, un număr de pagini corespunzător cu media lunară a fiecăruia. Toate multifuncţionalele au fost configurate la fel şi testate la nivelul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Rezultatele testelor reflectă consumul anual de energie şi costurile aferente, la o funcţionare constantă, inclusiv în timpul nopţii sau al weekend-urilor.

„Echipamentele din gama WorkCentre 7425/7428/7435, lansate la începutul lunii mai în România, sunt construite pe baza tehnologiei unice dezvoltate de Xerox – HI Q LED”, a declarat Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România. „Aceasta oferă un avantaj competitiv în ceea ce priveşte costul şi eficienţa, dar şi calitatea remarcabilă a imaginii, la o rezoluţie de 1200 x 2400 dpi.”, a adăugat acesta.

Gama de multifuncţionale WorkCentre 7425/7428/7435 economiseşte resursele, fără ca performanţa şi calitatea să fie afectate. Este certificată Blue Angel, cea mai înaltă distincţie acordată echipamentelor IT pentru îndeplinirea cerinţelor de conformitate cu mediul, şi Energy Star, pentru consumul foarte scăzut de energie. De exemplu, consumul de energie în modul „stand-by” a fost redus la mai puţin de 2 Waţi, considerabil inferior majorităţii echipamentelor laser color.

În plus, poluarea fonică produsă este foarte scăzută, această gamă Xerox fiind una dintre cele mai silenţioase din clasa ei.

Utilizatorii gamei WorkCentre 7425/7428/7435 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul ţării. Echipamentele pot fi achiziţionate de la partenerii de distribuţie ai Xerox România.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.