Credit Europe Bank a lansat doua produse de depozit destinate IMM-urilor, numite Optim IMM si Optim Plus IMM, prin care clientii pot beneficia de termene mai flexibile si dobanzi mai mari. Rata dobanzii este fixa pe toata durata contractului, dupa care exista posibilitatea de prelungire automata, cu ajustarea dobanzii in functie de piata.

Cele doua produse au fost create pentru ca firmele sa poata utiliza in vreun fel capitalul neinvestit pentru o perioada de timp. Suma minima de constituire este de 2.000 lei sau 1.000 euro (sau USD). POtrivit lui Mustafa Cavusoglu, director de marketing in cadrul Credit Europe Bank, „lansarea noilor produse de depozit urmeaza in mod firesc strategia noastra in ceea ce priveste sustinerea companiilor mici si mijlocii. Daca initial am oferit clientilor nostri produse de creditare, atat pentru capitalul de lucru, cat si pentru investitii, precum si pachetul operational e-discount IMM, acum a sosit momentul cand ne putem completa oferta de produse de economisire prin lansarea gamei de depozite Optim IMM si Optim Plus IMM”.Credit Europe Bank a lansat doua produse de depozit destinate IMM-urilor, numite Optim IMM si Optim Plus IMM, prin care clientii pot beneficia de termene mai flexibile si dobanzi mai mari. Rata dobanzii este fixa pe toata durata contractului, dupa care exista posibilitatea de prelungire automata, cu ajustarea dobanzii in functie de piata.

Cele doua produse au fost create pentru ca firmele sa poata utiliza in vreun fel capitalul neinvestit pentru o perioada de timp. Suma minima de constituire este de 2.000 lei sau 1.000 euro (sau USD). POtrivit lui Mustafa Cavusoglu, director de marketing in cadrul Credit Europe Bank, „lansarea noilor produse de depozit urmeaza in mod firesc strategia noastra in ceea ce priveste sustinerea companiilor mici si mijlocii. Daca initial am oferit clientilor nostri produse de creditare, atat pentru capitalul de lucru, cat si pentru investitii, precum si pachetul operational e-discount IMM, acum a sosit momentul cand ne putem completa oferta de produse de economisire prin lansarea gamei de depozite Optim IMM si Optim Plus IMM”.