Cosmote România a lansat „web’n’walk”, un portal mobil, care oferă acces la Facebook, Twitter, e-mail şi alte site-uri de socializare.

„web’n’walk” funcţionează cu o versiune adaptată a Opera Mini şi este disponibil pe infrastructura existenta GPRS. Utilizatorii trebuie doar să aibă un telefon compatibil şi să işi activeze serviciul. În prezent, serviciul este compatibil cu peste 50 de modele de telefoane din portofoliul operatorului.

„web’n’walk” este disponibil prin intermediul a două tipuri de abonament: zilnic şi lunar. Pentru fiecare zi calendaristică de utilizare, clienţii vor plăti 0,49 euro (fără TVA). Abonamentul lunar costă 2,99 euro (fără TVA). Ambele opţiuni oferă navigare nelimitată pe telefonul mobil. În plus, până la 31 ianuarie 2010, promoţional, acccesarea serviciului „web’n’walk” va fi gratuită pentru toti clienţii.

„Internetul mobil şi descărcările de conţinut se bucură de un nivel de utilizare şi popularitate în creştere în rândul clienţilor. Utilizatorii sunt interesaţi cu precădere de informaţii referitoare la ştiri, vreme, site-uri cu informatii utile, pe care le-am inclus în recomandările noastre de aplicaţii tip widget, disponibile în prima etapă de dezvoltare a serviciului. Vom continua să extindem şi  să îmbunătăţim „web’n’walk”, adăugând mai mult conţinut relevant pentru toate categoriile de utilizatori”, a spus Gabriel Ioniţă, Senior Product & Services Development Manager Cosmote România.

„web’n’walk” este primul produs Cosmote România adaptat din portofoliul T-Mobile şi este rezultatul sinergiilor comerciale existente între Grupul Cosmote şi Deutsche Telekom. T-Mobile a fost primul operator din Europa care a introdus Internet nelimitat pe telefonul mobil.

SURSA: Cosmote