COSMOTE lansează ”Cartela de Suporter” pentru fanii fotbalului din Judeţul Cluj. Această cartelă este primul produs adresat utilizatorilor dintr-o anumită regiune, fani ai fotbalului. Design-ul cartelei este unul special, ca şi beneficiile oferite celor care o achiziţionează.

Prin intermediul Cartelei de Suporter, utilizatorii din Cluj primesc 2.000 de minute în reţea, care pot fi folosite pentru apeluri în judeţul Cluj, împreună cu extraopţiunea 860. Aceasta include câte 800 de minute şi SMS-uri în reţea, 60 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel), pentru numai 4.5 Euro/lună. În plus, utilizatorii Cartelei de Suporter vor primi în mod gratuit pe telefonul mobil alerte cu rezultatele din campionatul intern ale echipei CFR 1907 Cluj.

“În ultimii ani, COSMOTE a fost un susţinător activ al fotbalului, sportul rege în România. Anul acesta, ne-am extins participarea în acest domeniu prin intermediul sponsorizării echipei CFR Cluj, iar acum adăugam şi acest produs inovativ, special conceput pentru fanii fotbalului din Cluj. Cartela de Suporter este un produs în ediţie limitată, care încurajează comunicarea atât cu prietenii din judeţ, cât şi cu cei din întreaga ţară”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Product & Services Development Manager, COSMOTE România.

Recent, COSMOTE a lansat Sport Alerts, un serviciu cu valoare adăugată care ajută fanii fotbalului să rămână la curent cu evoluţia echipei favorite din Liga I, în timp real, pe telefonul mobil. Serviciul este disponibil pentru toţi clienţii COSMOTE şi, odată activat, asigură primirea de informaţii, prin SMS, despre scorul meciurilor echipei favorite, atât la marcarea fiecărui gol, cât şi la finalul partidei.

În funcţie de preferinţe, utilizatorii COSMOTE pot activa unul dintre cele două pachete oferite: Echipa Favorită – prin care aceştia primesc un SMS ori de câte ori echipa preferată marchează un gol, respectiv la finalul partidei, sau Liga Întâi – prin care aceştia primesc un SMS ori de câte ori se marchează gol, respectiv la finalul partidei, pentru toate meciurile etapei. Fiecare pachet este disponibil pentru 1,19 Euro pe lună, TVA inclus, tarifabil la activare. Utilizatorii trebuie să activeze serviciul în fiecare lună trimiţând un SMS la numărul 5442 cu textul „Start” plus numele echipei sau „Liga”. Pentru a verifica situaţia contului sau a dezactiva serviciul, utilizatorul poate trimite un SMS gratuit la numărul 5443, cu textul „Status” sau <Stop alerte>..