„<<Tărâmul Basmelor powered by Cosmote>> reprezintă modul nostru de a spune ‚La mulţi ani!’ tuturor copiilor, indiferent de vârsta lor. Invităm toţi clienţii să păşească într-o lume în care orice este posibil, unde adevăraţii eroii români răzbat întotdeauna, un loc în care basmele şi tehnologia s-au întâlnit şi au oferit tot ce era mai bun, ducând experienţa smartphone la cel mai înalt nivel”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.
 
Clienţii COSMOTE România îşi pot pune imaginaţia la lucru cu aplicaţia „Tărâmul Basmelor powered by Cosmote”, disponibilă gratuit împreună cu extraopţiunea Connect Mobile sau la preţul de 1,36 euro/lună (TVA inclus), astfel bucurându-se de 10 dintre cele mai iubite poveşti româneşti. Poveştile sunt descărcate în smartphone-ul clientului şi pot fi accesate oricând în timpul lunii pentru care acesta detine acces în aplicatie.

Ca urmare a atenției acordate segmentului smartphone, Cosmote România furnizează o serie de aplicaţii cu scopul de a îmbunătăţi experienţa de utilizare a smartphone-urilor pentru clienții săi, satisfăcând chiar şi cele mai rafinate gusturi prin „Dolce Mobile TV” pentru conţinut video, „RadarMe powered by Cosmote’” pentru social networking şi „Mireo Navigation powered by Cosmote”  pentru călătoriile în Romania si Europa. Mai mult, cu extraopţiunile Connect Mobile, clienţii au posibilitatea de a activa gratuit una din opțiunile Cosmote care oferă acces la aplicațiile RadarMe, Mireo Navigation sau Tărâmul Basmelor, powered by Cosmote. Aplicația Dolce Mobile TV este oferită gratuit, promoţional, tuturor clienţilor, fără costuri suplimentare pentru traficul de date. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Poveştile care vor încânta atât părinţii cât şi copii au o grafică de înaltă calitate şi o interpretare specială. La momentul lansării, poveştile oferite sunt:

1. Făt-Frumos şi fata lui Roşu Împarat  
2. Ioan Viteazul şi Ileana Cosânzeana
3. Stan Bolovan
4. Ion Buzdugan
5. Prâslea cel Voinic şi merele de aur
6. Sora Crivăţului
7. Greuceanu
8. Zmeul Zmeilor
9. Aleodor Împarat
10. Crăiasa Zânelor

Aplicaţia este compatibilă cu smartphone-urile care utilizează cu sistemul de operare Andoid 2.2 sau o versiune îmbunătățită şi pot fi descărcate din Play Store.

Mai mult, „Tărâmul Basmelor powered by Cosmote” poate fi uşor de testat, povestea „Greuceanu” fiind disponibilă ca bonus pentru toţi copiii din România.