Noua ofertă îmbunătăţită pentru Cartela Frog pune la dispoziţia clienţilor 3.000 de minute şi 3.000 de SMS-uri în reţea, comparat cu 1.000 de minute şi 1.000 de SMS-uri oferite anterior. În plus, numărul de minute naţionale şi internaţionale şi cel de SMS-uri incluse creşte de la 70 la 75 pe lună, în timp ce numărul de 15 MMS-uri către Frog şi Cosmote devine de acum nelimitat.

De asemenea, oferta de internet pe mobil a fost extinsă cu extraopţiunea Connect Mobile 250 MB. Mai mult decât atât, folosind toate serviciile cu valoare adăugată incluse în extraopţiunea Frog îmbunătăţită, clienţii pot economisi peste 15 euro credit.

Toţi utilizatorii actuali ai cartelei Frog care şi-au activat deja extraopţiunea înainte de 21 martie 2011 vor beneficia de noile îmbunătăţiri cu începere din 22 martie 2011 şi până la expirarea valabilităţii extraopţiunii. De asemenea, toţi noii utilizatori ai cartelei Frog pot beneficia de această extraopţiune. Extraopţiunea îmbunătăţită Frog poate fi activată de două ori în cursul unei luni calendaristice.