COSMOTE România lansează un concurs adresat studenţilor din anii 3-5 ai facultăţilor cu profil tehnic (telecomunicaţii, electronică, automatică), în urma căruia 31 de tineri vor fi selectaţi pentru a  participa la programul de trainee al companiei.

„Programul COSMOTE TELECOM Trainee oferă tinerilor, viitori ingineri, oportunitatea să îşi completeze cunoştinţele teoretice cu partea practică, importantă atât pentru dezvoltarea carierei lor, cât şi pentru a face o diferenţă în momentul angajării", a declarat Alina Ban, Manger Resurse Umane COSMOTE România.

Studenţii interesaţi pot aplica la adresa trainee@cosmote.ro, iar în urma unor interviuri preliminare şi a unor probe practice, 31 dintre ei vor fi selectaţi pentru prima etapă a  programului, care se va derula până în noiembrie 2008. În această perioadă, fiecare trainee va avea ocazia de a face un stagiu de practică, prin rotaţie, în toate departamentele uneia dintre cele trei divizii implicate în program – Operare & Mentenanţă, Sisteme Radio & Transmisiuni şi Comutaţie & Servicii.

La sfârşitul lunii noiembrie, cei 31 de trainee vor fi evaluaţi conform unor criterii de performanţă si vor putea merge în etapa următoare a programului, fiind desemnaţi unui departament anume şi primind beneficii suplimentare. Ce-a de-a doua etapă se va desfăşura între decembrie 2008 şi mai 2009, urmând ca la încheierea ei, cei care au indeplinit o serie de obiective să se poată alătura echipei COSMOTE, pe baza unui contract de muncă pe periodă nedeterminată.

COSMOTE se implică şi în susţinerea studenţilor cu rezultate academice deosebite, oferind burse de merit, în perioada octombrie 2008 – octombrie 2009. Studenţii facultăţilor tehnice de profil, din anii 3 sau 4, care au o medie cumulată a notelor de minim 9, nu sunt angajaţi şi nu beneficiază de o altă bursă privată, pot aplica la adresa burse@cosmote.ro, până în luna septembrie 2008.


Data: 9 iunie 2008

Sursa: COSMOTE