Operatorul telecom Cosmote Romania a anuntat extinderea spatiului de birouri din cadrul Iride Business Park cu inca 1.800 de metri patrati, in aceeasi cladire unde se afla amplasat si centrul sau de relatii cu clientii. In total, Cosmote ocupa peste 6,800 metri patrati in aceasta locatie.

“Noul spatiu, situat la al doilea etaj al cladirii, a fost adaptat pentru cei aproximativ 160 de angajati ai departamentelor Credit Control, Switching & Services si Roll Out. Aceste departamente au fost relocate aici de la sediul principal al companiei, din Piata Victoriei”, au anuntat reprezentantii companiei.

Departamentul de Credit Control coordoneaza toate activitatile ce tin de colectarea datoriilor si fraude, in vreme ce departamentul Switching & Services dezvolta, extinde si monitorizeaza performantele retelei companiei, ca si ale conexiunilor interne si externe. Departamentul de Roll Out are in subordine activitatile legate de extinderea retelei si intretinerea site-urilor existente.

Pe langa departamentele relocate, aceeasi cladire este utilizata si de cei peste 500 de angajati ai departamentului de Relatii cu Clientii si diviziilor de IT, date si retea.

Sediul central al Cosmote Romania este amplasat in cladirea de birouri de clasa A – America House (Bucuresti), unde ocupa o suprafata de 3.500 mp. Cosmote are, de asemenea, birouri de suport tehnic in Bacau, Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara. In prezent, echipa companiei este formata din peste 1.000 de angajati.

Sursa: Cosmote Romania