Soldul creditelor acordate de catre Credex a crescut cu 37% in primele zece luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat compania de credite de consum.

Conform companiei, doar in luna octombrie s-a inregistrat o crestere de 74% a creditelor acordate, fata de octombrie 2007, si o majorare de 20% fata de luna septembrie a anului in curs.

Potrivit oficialilor companiei, rezultatele inregistrate de Credex au venit pe fondul diversificarii portofoliului de produse financiare oferite, lansand in ultima perioada trei noi produse. Evolutia pozitiva a CREDEX Finantari IFN se datoreaza si suportului pe care compania il primeste de la unul dintre actionarii sai, Raiffeisen Bank.

„In luna octombrie criza economica a depasit pragul de criza mediatica, concretizandu-se in infleunte ale mediului economic. In acest context, suntem in masura sa anuntam cresteri ale finantarilor acordate persoanelor fizice atat fata de perioada similara a anului trecut, cat si fata de perioada anterioara a anului 2008”, a declarat Dragos Sirbu, Director General Credex Finantari IFN SA.

In prezent, Credex opereaza un numar de 76 de puncte de lucru proprii in cadrul retelelor de magazine Altex si Media Galaxy, avand un numar de 250 de angajati, iar pana la finele anului, compania are in plan deschiderea a patru noi puncte de creditare.

Credex Finantari IFN S.A. este o companie de credit de consum creata de catre Altex Romania in parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Sursa: Credex