in ultima vreme, din ce in ce mai multe institutii de cult au apelat la modalitatea electronica de convertire a credinciosilor. N-ai apucat niciodata sa-ti cumperi o Biblie si vrei sa citesti Sfanta Scriptura, acum poti face acest lucru la adresa https:// members. tripod.com/ortodox/biblia.htm. Daca ai nelamuriri in privinta unui subiect tratat in cartea de temelie a crestinatatii, poti sa apelezi la un specialist in studiul Bibliei, care iti va raspunde in cel mai scurt timp prin intermediul postei electronice. Vrei ca slujitorii bisericii sa se roage pentru tine, Dumnezeu are linie directa 24 de ore din 24 cu tine, la adresa https://www. bibleinfo.com. Intowww. org iti ofera cele mai recente studii biblice, iar de la www.onlinebible.com poti obtine programe cu Biblia in diverse limbi si traduceri pe CD (inclusiv traducerea Cornilescu in romana).
Biserica Ortodoxa Romana este prezenta in comunitatea virtuala prin intermediul paginii de web a fratilor nostri din diaspora din Ontario, Canada.
www.romanianchurch. com este site-ul Bisericii Ortodoxe Romane patronate de Sfantul Apostol Andrei.
Cutia milei
in varianta virtuala
Ai o problema de suflet si simti nevoia unui ajutor spiritual? Nimic mai simplu. La adresa www. pmms. com/church/roman, Biserica Romana din Florida ofera credinciosilor un serviciu de mail ce transmite necazul tau preotilor ce se vor ruga pentru sufletul tau.
Iar daca vrei sa ajuti oamenii necajiti si suferinzi, bannerul care apare la accesarea acestei pagini de web iti permite sa faci o donatie dupa cat te lasa buzunarul in contul sfintei institutii.
Americanii au mers chiar mai departe si au lansat un post de televiziune virtual cu specific religios. www.tagnet.ora este adresa postului TV „Trei ingeri” din SUA.
Daca pe celebrul Munte Athos nu are voie sa puna piciorul nici o reprezentanta a sexului frumos, pe Internet, la adresa www.duth.gr/ Athos, oricine poate admira superbele manastiri de pe Muntele Sfant si poate citi istoricul locurilor.
Credinciosii romani nu stau la fel de bine la acest capitol precum fratii lor intru credinta din tarile mai dezvoltate. Patriarhia Romana este unul dintre putinele site-uri romanesti cu profil religios. La adresa www.mta.ro/ svali/patriarh.htm enoriasii pot gasi informatii despre istoria Catedralei Patriarhale din Bucuresti si pot admira superbele picturi cu care este decorat sfantul lacas. Un alt site este cel al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, la adresa www.golia.ro/smmbhome/ index.
Alte sfinte lacase de cult prezente pe Internet sunt Manastirea Iezer din Valcea si Biserica Sfintii Constantin si Elena, pe care le puteti admira la adresa www.geocities.com/ Athens/Delphi/9202; Catedrala Ortodoxa Romana din Targu-Mures www.netsoft.ro/catedrala; sau Manastirea Golia, www.golia.ro.
Credinciosii se pot ruga pe Internet
23 martie 2000, 12:00
Ultima modificare în 23 martie 2000, 14:00
in ultima vreme, din ce in ce mai multe institutii de cult au apelat la modalitatea electronica de convertire a credinciosilor. N-ai apucat niciodata sa-ti cumperi o Biblie si vrei sa citesti Sfanta Scriptura, acum poti face acest lucru la adresa http:// members. tripod.com/ortodox/biblia.htm. Daca ai nelamuriri in privinta unui subiect tratat in cartea de temelie a crestinatatii, poti sa apelezi la un specialist in studiul Bibliei, care iti va raspunde in cel mai scurt timp prin intermediul pos
Etichete: adresa,
arhiva
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook