Banca Romaneasca a lansat un nou credit de nevoi personale cu limita de creditare de pana la 10.000 euro, pe o perioada de 10 ani si dobanda variabila de 10% pe an.

Destinatia creditului nu trebuie justificata, se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul sau rezidenta in Romania. Venitul minim net lunar poate fi de 100 de euro, echivalent in lei sau valuta.

Banca ia in considerare, pe langa salarii si pensii, toate tipurile de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare etc.

Creditul poate fi obtinut fara garantii, clientii avand posibilitatea sa-l contracteze si prin telefon.



Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, detinea la sfarsitul anului trecut, active in suma de 615,7 milioane de euro, in crestere cu peste 177%, comparativ cu decembrie 2004 si a raportat un profit net preliminat de circa 3,6 milioane de euro.

National Bank of Greece a fost infiintata in anul 1841 si este prezenta in cinci tari din Sud-Estul Europei, avand o retea de peste 850 de sucursale, 21.000 de angajati si o cota de piata regionala de aproximativ 10% din creditele acordate persoanelor fizice.

Sursa: Capital, 05 aprilie 2006