Dental Plan, singura clinica stomatologica din Romania care ofera servicii exclusiv pe baza de abonament, a realizat in 2006 o cifra de afaceri de 600.000 de lei,  in crestere cu 300% fata 2005, informeaza un comunicat al companiei. Profitul Dental Plan s-a cifrat la aproximativ 30% din valoarea cifrei de afaceri. 

 

“Pentru 2007, atentia noastra este concentrata pe expansiunea activitatii, prin deschiderea unei noi clinici intr-un centru de afaceri bucurestean. In plus, avem in plan si extinderea retelei teritoriale de clinici partenere. In momentul de fata, Dental Plan are aproape 2000 de abonati, provenind din circa 30 de companii, ceea ce ne face lideri de piata in domeniu abonamentelor de stomatologie destinate companiilor”, spune dr. Michaell Shkurko, conducatorul echipei medicale de la Dental Plan.

Dental Plan a semnat anul trecut un parteneriat cu Medicover si a devenit furnizorul exclusiv de servicii stomatologice pe baza de abonament incluse in planurile de sanatate ale companiei de asistenta medicala. 

Potrivit comunicatului, de la intrarea pe piata si pana la finele anului 2006, Dental Plan a efectuat investitii constante in perfectionarea personalului, achizitionarea de noi echipamente si dezvoltarea de parteneriate cu clinici din Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara si Pitesti. Totodata, Dental Plan a investit in dezvoltarea unui sistem informatic integrat pentru gestiunea administrativa si medicala a pacientilor, care include si suportul de comunicare cu clinicile partenere din provincie. 

Compania Dental Plan a patruns pe piata serviciilor stomatologice din Romania in 2004 cu conceptul de servicii stomatologice pe baza de abonament, adresate managementului si angajatilor companiilor. Clinica Dental Plan a fost dechisa in octombrie 2004 si detine parteneri in Brasov, Sibiu, Constanta, Pitesti si Timisoara.

 

Sursa: Capital 07 Martie 2007