Distribuitorul de produse IT a inregistrat o crestere de 51% in primul semestru din 2007 si o cifra de afaceri de 40,3 milioane de dolari, informeaza un comunicat Asesoft Distribution. Compania si-a crescut estimarile in ceea ce priveste cifra de afaceri din 2007, de la 95 de milioane la peste 110 milioane de dolari in 2007.

Cresterea gamei de produse oferite de Asesoft Distribution partenerilor din canalul de distributie local a venit din adaugarea unor noi marci din industria IT, dar si prin extinderea gamelor curente de la furnizorii actuali.

In primul semestru, compania si-a extins gama de laptop-uri si au fost adaugate game precum telefoanele mobile si mediile de stocare. De asemenea, a fost revizuita gama curente de produse de la furnizorii actuali. In aceasta perioada, Asesoft a incheiat  parteneriate de distributie cu Microsoft, Western Digital, Kingmax si BitDefender. 

Asesoft Distribution activeaza prin reteaua de parteneri in tara si in Serbia. Compania distribuie produse AMD, Asrock, BitDefender, Delux, Flybook, Galaxy, Gigabyte, HIS, Horizon, Intel, Kingmax, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony, Western Digital.

Sursa: Capital