Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea unor noi entitati, informeaza un comunicat remis redactiei.  

CSSPP a aprobat autorizarea ca administrator a societatii AG2R Fond de Pensii si autorizarea prospectului schemei de pensii a fondului Alfa, administrat de AG2R Fond de pensii. De asemenea, a fost aprobata autorizarea ca administrator a societatii Marfin Fond de Pensii si autorizarea prospectului schemei de pensii a fondului Marfin, administrat de Marfin Fond de Pensii. CSSPP a mai aprobat autorizarea ca administrator a societatii MKB Romexterra Fond de Pensii si autorizarea prospectului schemei de pensii a fondului Fiducia, administrat de MKB Romexterra Fond de Pensii. 

Odata cu autorizarea prospectului schemei de pensii administrata privat, a fost aprobata si avizarea actului individual de aderare, anexat acestui prospect.  

Au mai fost autorizate societatile AG2R Alfa Consult  si Contacts ca brokeri de pensii private si fondul de pensii KD, administrat de KD Fond de Pensii.

 

Sursa: Capital