Producătorul care a reușit să pună brânza autohtonă pe masa europenilor spune că elaborarea documentației a durat un an și jumătate și că singurul lucru care l-a costat au fost analizele de laborator ale produsului, obligatorii a fi atașate dosarului pentru Bruxelles.
Cum a ajuns telemeaua de Ibănești prima brânză românească recunoscută în UE
1 mai 2014, 11:02
Ultima modificare în 1 mai 2014, 13:00
Începând cu finele anului trecut, telemeaua de Ibănești este al doilea produs românesc ce a obținut certificare în Uniunea Europeană, după magiunul de Topoloveni, scrie agrointel.ro
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Ce au răspuns specialiştii la întrebarea: „Începe al Treilea Război Mondial?”
- Încă un magazin Flanco la Cluj
- Carrefour (re)descoperă brandurile româneşti din comunism
- Fiscul va trimite scrisori personalizate companiilor din Bucureşti Ilfov cu dificultăţi financiare
- Elena Udrea: „Agricultura, cu toată industria conexă, industria energetică şi IT-ul trebuie să fie priorităţile României în următorii 20 de ani”
- Şeful Policolor: Alegerile europarlamentare au amânat proiectele de marcare rutieră
- Depozitele bancare au scăzut cu 3,1%
- Veste EXTRAORDINARĂ pentru toţi românii cu rate. Se apropie SCADENŢA pentru bănci
- Rata creditelor neperformante a BCR a depăşit 30%!
- Preţul locuinţelor din România ar putea scădea cu 34% până în 2016!