Situat la 350 m de Porsche Bucureşti Nord, centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construita de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 800 mp. Acest centru a necesitat o investiţie de 15 milioane de euro. Începând din 10 mai, clienţii şi partenerii Porsche Inter Auto vor regăsi showroom-urile şi spaţiile de service pentru Skoda, SEAT şi Volkswagen în incinta Porsche Bucureşti Nord, în timp ce showroom-urile Audi şi Porsche vor fi deschise în Porsche Pipera.

Procesul de amenajare a centrului auto de lux Porsche Pipera va continua cu spaţiile pentru marcile exclusiviste Bentley şi Lamborghini, care vor fi distribuite şi servisate la Bucureşti, prin Porsche Inter Auto România.

“În prima decadă a lunii mai încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului,” explică Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto. “Finalizarea centrului Porsche Pipera – o investiţie importantă a grupului Volkswagen – a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm.”

Porsche Inter Auto România face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reţeaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reţeaua Porsche Inter Auto Romania comercializează, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi şi SEAT. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit acţionar unic al Holdingului Porsche.