Din programul operatorului național dispar câteva curse, fiind înlocuite cu altele, către destinații europene. Astfel, apare o nouă frecvență către Londra, orarul fiind stabilit astfel încât să corespundă, în special, segmentului de oameni de afaceri şi persoanelor care călătoresc în interes de serviciu, dar şi celorlalţi pasageri care doresc plecarea din Londra în cursul dimineţii, iar din Bucureşti în cursul serii.
În noul orar, apar trei frecvențe zilnice către Budapesta, compania introducând o nouă cursă pe această rută, odată cu ieșirea de pe piață a Malev.
Pe cursele interne s-a introdus o frecvenţă în plus pe rutele Bucureşti-Cluj-Napoca-Bucureşti şi Bucureşti-Timişoara-Bucureşti. Astfel vor exista 6 frecvenţe pe zi pe fiecare din aceste rute, distribuite uniform, ca program, pe toata durata zilei.

Ce se reintroduce, ce se anulează

În orarul de vară 2012, Tarom va opera din nou câte două frecvenţe săptămânale din Bucureşti către Nisa şi Dubrovnik, având în vedere cererea de trafic către aceste destinaţii pe timp de vară. Cursele vor fi operate în zilele de joi şi duminică ale fiecărei săptămâni.

Deşi Frankfurt este o destinaţie tradiţională a companiei Tarom, iar în decursul timpului escala de la Cluj-Napoca a fost justificată de nivelul de trafic, cifrele din ultima perioadă şi gradul de încărcare au determinat conducerea companiei să ia decizia de anulare a acestei curse începând cu orarul de vară.