Google
Noul birou al celor de la Google din Londra a fost decorat astfel încât să asigure libertate de mișcare staff-ului în creștere. De asemenea, spațiul contine câteva elemente arhitecturale specifice orașului Brighton, unde este situat sediul. Ceva mai neobișnuit este cel mai recent-deschis sediu Google din Zurich, Suedia.
 

Skype
Ideea principală din spatele design-ului birourilor Skype a fost atmosfera jucăușă, menită să încurajze idei nonconformiste din partea angajaților.

Picnic
Picnic, una dintre cele mai mari companii de consultanță în design a știut exact ce să ceară de la arhitecți: „Cu greu am fi putut găsi un client mai ambitios și mai bine orientat, care să știe mai bine ce vrea în materie de design”, a declarat echipa care s-a ocupat de amenajarea birourilor Picnic.

Facebook
Angajații Facebook s-au mutat recent într-un alt sediu, care încurajează mai mult interacțiunea dintre ei. Ideea design-ului a venit atât din feedback-ul din partea utilizatorilor Facebook, cât și din partea angajaților, care au fost intrebați de designeri cum ar vrea să arate locul lor de muncă.

AOL
Compania americană furnizoare de servicii globale de internet a lansat o campanie orientată pe adaptarea la schimbările din cultura online. Compania a renunțat la birourile izolate pentru un spațiu deschis, în care angajații să poată interactiona ușor.

Red Bull
Sediul Red Bull este colorat dinamic și este reprezentativ pentru energia și stilul de promovare nonconformist al brandului.

Leo Burnett
Considerată una dintre cele mai inspirate agenții de publiciatate, Leo Burnett nu dezamăgește nici când vine vorba de sediul său. Design-ul include picturi murale  și obiecte supra-dimensionate, toate pe un fundal alb.