Una din poveștile de succes în acest sens este cea a CAP Gurbănești, care furnizează roșii ”ca pe vremuri” restaurantelor bucureștene cu pretenții, precum Casa di David, Mica Elveție sau Sofa. Recent, roșiile inedite au ajuns și pe rafturile Metro Băneasa. Continuarea pe agrointel.ro
Cum au ajuns roșiile cu gust ”ca pe vremuri” pe mesele celor mai scumpe restaurante din Capitală
16 iulie 2013, 21:23
Ultima modificare în 17 iulie 2013, 00:23
Cu clienți pretențioși care apreciază gustul autentic al legumelor, marile restaurante sunt în căutarea unor furnizori direcți, care să le procure ingrediente proaspete, cultivate după rețete tradiționale.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Doar 55% din depozitele din bănci sunt garantate
- De ce nu vom vedea prea curând metrou la Otopeni
- Restructurarea personalului reînvie cozile în bănci
- De ce nu funcţionează parteneriatul public-privat în România
- Şova: Contractul cu Bechtel a fost desecretizat
- Teleorman: Numărul real al persoanelor plecate în străinătate este dublu faţă de datele din recensământ
- Cei mai bine plătiţi bancheri europeni sunt concentraţi la Londra
- Corlăţean: Există o aşteptare largă, la nivel european, spre o soluţie favorabilă aderării României la Schengen
- FOTOREPORTAJ Cum s-a prezentat Parisul turiștilor de Ziua Franței
- Grapini: Solicit ca impozitul forfetar să se aplice de la 1 octombrie