Pintilie Broker de Asigurare, cel mai important jucãtor de pe piaţa de asigurãri on-line din România, a lansat site-ul www.asiguratorii.ro , pentru a uşura modul de calcul şi încheiere on-line a poliţelor de asigurãri de locuinţã. Acesta este primul site autohton care permite cotaţii de la 9 importante societaţi de asigurare din România.

Dupã succesul reputat cu www.rca-ieftin.ro, care a fost accesat de peste jumãtate de milion de vizitatori unici în ultimul an, PBA lanseazã www.asiguratorii.ro , un portal ce va oferi comparaţii între ofertele de asigurãri de locuinţã de la cele mai importante de societãţi de asigurare de pe piaţa din România: Allianz Tiriac, Astra, Ardaf, BCR Asigurãri, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi Uniqa.

“Am avut mulţi clienţi care şi-au exprimat dorinţa de a primi şi oferte de asigurãri de locuinţã. De aceea, am decis sã le oferim un serviciu la fel de bun ca si www.rca-ieftin.ro şi pentru asigurãrile de locuinţã. În plus, aceştia pot vedea pe noul portal care sunt diferenţele dintre riscurile asigurate, franşizele şi condiţiile de asigurare ale produselor vizate”, declarã Alexandru Pintilie, administrator delegat PBA.

Noul site stabileşte o relaţie foarte apropiatã de vizitatori. Asiguratorii sunt, de fapt, simpatice mascote care se ocupã de diverse tipuri de asigurãri, alãturându-se fratelui lor mai mare, cel care gãseşte cel mai ieftin RCA din ţarã, pe www.rca-ieftin.ro.

“Acesta este doar primul pas. Asiguratorii.ro va fi un portal de asigurãri în care oferta principalelor tipuri de asigurãri generale va fi accesibilã şi total transparentã pentru oricine, indiferent de localitatea în care se aflã”, afirmã Alexandru Pintilie.

Pintilie Broker de Asigurare este cel mai important jucãtor din piaţa asigurãrilor on-line din România. Acesta opereazã prin site-ul www.rca-ieftin.ro , cel mai vizitat site de profil, conform www.trafic.ro. În ultimul an, acesta a mãsurat peste 550.000 de vizitatori unici. Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise în valoare totalã de 2,1 mil. EUR.