Despre Cristian Ţânţăreanu se spun multe. Extravagantul om de afaceri este prezent mai mereu, cu poveşti interesante şi mărturii incredibile, în paginile celor mai vândute ziare din România. Însă, orice s-ar zice despre el, un lucru este cert: îi place viaţa.

Petrecerile organizate de el sunt de pomină, iar vacanţele în cele mai exotice locuri din lume îl fac pe Ţânţăreanu să fie invidiat de toţi românii.

Carpe diem! Dacă în viaţa de zi cu zi omul de afaceri pare a respecta cu sfinţenie acest îndemn, când vine vorba de business, lucrurile se schimbă fundamental. Petrecăreţul se transformă, parcă într-o clipă, într-un businessman abil şi vizionar. Atât datorită acestor calităţi, cât şi sprijinului familiei, Ţânţăreanu a ajuns să strângă o avere evaluată de redactorii Top 300 la aproximativ 100 de milioane de euro. Duminică, la Capital TV, vom urmări o poveste care nu a apărut niciodată în paginile celor mai citite ziare: cea a afacerilor lui Cristian Ţânţăreanu.

SUBIECTELE EMISIUNII:

FABRICA DE BANI
De câte ori cei cărora le-aţi dat bani cu împrumut au uitat să vi-i dea înapoi? De câte ori aţi auzit celebra replică „Nu pot acum, trebuie să mai aştepţi un pic“? Dacă nu vi s-a întâmplat niciodată, singura explicaţie este că sunteţi foarte norocos. Românii se împrumută de peste tot. Este o realitate, una cu puternice ramificaţii în nivelul de trai. Numărul celor care nu-şi plătesc ratele la bancă, facturile la utilităţi sau cele la telefonie a explodat de-a dreptul în ultimii ani. Ca să îi oblige pe datornici să plătească, companiile care au de primit bani apelează la specialişti în recuperarea creanţelor – firme cu personal specializat şi cu experienţă. Normal, în perioadă de criză, în care banii sunt mai puţini, afacerile acestora cresc exponenţial. La „Fabrica de bani“ aflaţi totul despre recuperarea de creanţe, o afacere cu potenţial imens.

Clasamente şi opinii

Cinci milioane de euro. Nu, nu vorbim astăzi de marele premiu la loto. Aceasta este suma pe care o câştigă, în fiecare an, cel mai bine plătiţi 20 de fotbalişti din Liga I. Totuşi, fotbaliştii români primesc de zece ori mai puţini bani decât cei care joacă în străinătate. Iar preţul lor pe piaţa transferurilor păstrează acelaşi raport. Rar pe un jucător român se plătesc sume cu şase zerouri, în euro, în timp ce vedetele naţionalelor Braziliei sau Italiei costă zeci de milioane. La „Clasamente şi opinii“, aflăm care sunt cei mai scumpi jucători din lume şi cât timp va mai trece până când, în acest top, vom vedea şi un român.