Companiile cu un consum mai restrans de carburant isi pot instala de acum propriul rezervor de motorina in curte. Produsul se numeste Fill&Go Fixed Unit si este lansat de Rompetrol pentru companiile cu un consum intre 15-40 metri cubi lunar. Rezervorul are o capacitate de noua metri cubi si se poate alimenta doar cu motorina Efix Euro 4. Avantajul pentru client este ca poate beneficia de carburant la pret redus si ca flota elimina drumul catre o statie de alimentare.

Rompetrol se ocupa de intretinerea dispozitivului, iar compania trebuie sa puna la dispozitie o suprafata betonata si acces la electricitate. Reumplerea rezervorului este efectuata in 24 de ore de la preluarea comenzii.

In prezent, Rompetrol mai detine in oferta si rezervoare mai mari, de 20 metri cubi, pentru companiile cu consum de circa 60 metri cubi lunar.

Vicepresedintele pe retail al Rompetrol, Eric Kish, a declarat ca in urmatoarea perioada de timp grupul va mai lansa frecvent produse cu care sa surprinda piata si va dezvolta vanzarea de produse non-petroliere. Nu sunt incluse aici automat magazinele si restaurantele, ci si servicii de management al flotei pentru companii. Strict referitor la activitatea Rompetrol pe fundalul crizei, Kish a precizat ca „criza nu a ajuns inca la consumator” si ca nu se observa modificari drastice in consumul de carburanti.