DEZBATEREA S-A ÎNCHEIAT
Speriaţi de regimul fiscal din România, de instabilitatea economică şi politică şi de eventuala majorare a taxelor, tot mai mulţi români aleg să-şi înfiinţeze firme în paradisuri fiscale precum Insulele Virgine Britanice, Seychelles, Bahamas, Barbados sau Montserrat.
Care sunt costurile de înfiinţare a unei astfel de firme? Ce anume trebuie să ştii despre firmele offshore? Care sunt cele mai bune opţiuni?
La toate aceste întrebări vă va răspunde Manuela Toma, Senior Consultant Consulco Romania SRL, invitatul special al capital.ro la dezbaterea de joi 26 august 2010, ora 12.00, dezbatere ce va avea drept temă "Înfiin’area unei firme în ţări care oferă diverse facilităţi fiscale".
Puteţi folosiţi sistemul de comentarii de pe capital.ro pentru a ne trimite întrebările, iar acestea vor fi publicate atunci când dezbaterea va lua startul.
Discuţia va fi moderată şi nu vor fi publicate comentariile care conţin un limbaj vulgar sau care nu au legătură cu tema abordată.


Premiu: La finalul dezbaterii, invitatul special va alege cea mai pertinentă intervenţie, care va fi răsplatită cu un pachet de 4 cărţi din colecţia „Capital te invită la o lectură de top”. Câştigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail pentru revedincarea premiului.