Românii care au îngroşat rândurile şomerilor după ce firmele la care lucrau au dat faliment îşi pot recupera de la buget o parte dintre salariile şi plăţile compensatorii neachitate. Românii care au îngroşat rândurile şomerilor după ce companiile la care lucrau au dat faliment pot cere statului să le achite cel puţin o parte dintre salariile sau plăţile compensatorii neplătite de angajatori, în cuantum de maximum 5.500 de lei (trei salarii medii pe economie). Asta, fără
Românii care au îngroşat rândurile şomerilor după ce firmele la care lucrau au dat faliment îşi pot recupera de la buget o parte dintre salariile şi plăţile compensatorii neachitate.
Românii care au îngroşat rândurile şomerilor după ce companiile la care lucrau au dat faliment pot cere statului să le achite cel puţin o parte dintre salariile sau plăţile compensatorii neplătite de angajatori, în cuantum de maximum 5.500 de lei (trei salarii medii pe economie).
Asta, fără să mai aştepte o decizie a instanţei privind modul în care ar trebui să fie împărţite creanţele firmei, după cum au explicat specialişti ai Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM).
DETALII:
Citeşte mai multe pe evz.ro