Cel mai nou accident Wii s-a desfăşurat în direct. Prezentatorul unui program de teleshopping care făcea o demonstraţie de tenis a spart, din greşeală, televizorul cu un accesoriu de telecomandă de la Nintendo Wii.

Una dintre primele probleme cu care s-au confruntat cei de la Nintendo după lansarea Wii a fost aşa-numitele wiitis, durerile musculare datorate timpului prelungit petrecut în faţa televizorului cu consola în mâini. O altă problemă o reprezintă „telecomenzile zburătoare”, accesorii care, scăpate din mână, pot sparge ecranul televizorului.

Dacă referitor la prima problemă Nintendo poate face prea puţine, referitor la a doua compania caută tot felul de soluţii, printre care şi curele de protecţie care să nu mai permită telecomenzilor să zboare din mână.

Chiar şi aşa, proliferarea diferitelor accesorii – rachete, spade, crose de golf, pistoale – continuă să creeze situaţii neaşteptate. Un filmuleţ de pe YouTube arată un prezentator TV încercând o demonstraţie de tenis pe Wii. Rezultatul: un televizor mai puţin şi o problemă în plus pentru cei de la Nintendo.