Odată cu lansarea EBOLAPLAY, serviciu care face legătura între publisheri şi clienţii care doresc să viralizeze conţinut video, oricine are un site, blog sau chiar pagină de Facebook se poate înscrie şi poate câştiga bani în funcţie de numărul de vizualizări înregistrate pe clipul publicat.

Platforma există de un an şi s-a extins până acum în 15 ţări, înregistrând până acum peste 500 de spoturi comerciale, peste 2.000 de site-uri sau blog-uri, peste un milion de vizualizări lunare şi peste 100 de brand-uri care au apelat la aceste servicii: P&G, Nestle, Sony Ericsson, Unilever, Microsoft, SAB Miller, Pepsi, Pfizer, T Mobile, HBO, LG, Ford Auchan, Danone, BMW, Nike, Heineken, Bayer, Red Bull, Nokia, Porsche, Henkel si Erste.

Serviciul garantează ca video-urile sunt preluate în calitate de content editorial, nu este intruziv şi oferă un mare potenţial de viralizare. Pe scurt, clienţii pun la dispoziţie conţinutul pe care îşi doresc să îl distribuie, desfinesc profilul campaniei, scopul şi obiectivele, iar EBOLAPLAY distribuie conţinutul către publisheri şi urmăreşte KPI-urile.