Așa sună un articol publicat pe un site din America scris de Sara Glakas, care spune că este un analist care poate estima falimentele bancare a sute de bănci americane. 
Sara Glakas spune că în perioada imediat următoare 459 de bănci sunt în pericolul de a da faliment, iar clienții sunt sfătuiți să-și retragă depozitele de la aceste instituții financiare. 
Mai mult decât să ofere această informație, site-ul are o aplicație care se vrea a-l ajuta pe client să verifice dacă banca lui este în pericol de faliment.
De asemenea, există un top al băncilor care se apropie cel mai mult de faliment:

    Nexity Bank, Birmingham, AL
    First Choice Community Bank, Dallas, GA
    Valley Community Bank, St. Charles, IL
    One Georgia Bank, Atlanta, GA
    Georgia Heritage Bank, Dallas, GA
    CreekSide Bank, Woodstock, GA
    First Sound Bank, Seattle, WA
    The First State Bank, Stockbridge, GA
    Bartow County Bank, Cartersville, GA
    Patriot Bank of Georgia, Cumming, GA
Cazul este cât se poate de grav, întrucât odată luate în serios înformațiile de pe acest site, se poate crea un bank run masiv (retragere de bani bruscă), iar băncile respective pot da faliment, chiar dacă nu aveau nicio problemă.
Este de remarcat faptul că site-ul are toate șansele să ajungă la cât mai mulți clienți americani, întrucât Google îl promovează foarte bine prin intermediul anunțurilor de tip AdSense, linkuri directe către site ajungând să fie postate pe site-uri destul de cunoscute în America.