Într-un cadrul unui interviu acordat recent, Denise Rifai a povestit cum trebuie să fie viitorul ei soț. De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D a spus ce sfaturi a primit de la tătăl său cu privire la alesul inimii sale.

Denise Rifai ține cont de sfaturile pe care i le-a dat tatăl său

Denise Rifai este o prezentatoare celebră în România. Aceasta a mărturisit că luat căsnicia părinților ei drept model. Tatăl vedetei este de origine arabă, fiind original din Iordania.

Jurnalista a menționat că își face timp să meargă în țara natală a tatălui său, atunci când are această disponibilitate. Denise Rifai a spus nu are preferințe atunci când vine vorba despre naționalitatea viitorului soț.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat Denise Rifai pentru unica.ro.

Vedetei nu-i place să gătească

Deși în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” apare mereu fiind serioasă, în afara ecranului, prezentatoare este o altă persoană. Ea mărturisește că este un om bun și o fire foarte caldă.

„Sunt mai căprioară așa. Sunt o fată caldă, un om bun, pentru că sunt o tipă justițiară, am această mină destul de rigidă, pentru că sunt mediile acestea complicate, dure, unde realmente oamenii trebuie să înțeleagă că tu ești în controlul discuției, în controlul informațiilor”, a spus Denise Rifai.

Vedeta de la Kanal D a mai spus că nu îi place deloc să gătească. Știe să gătească preparate simple, însă nu se pricepe la bucate care implică o pregătire mai complexă precum ciorbă sau carne gătită.

„Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui.”, a spus prezentatoarea.