Asia Express: Sezonul 2024 dezvăluit înainte de premieră

Vedetele care au făcut parte din cel mai recent sezon al emisiunii Asia Express s-au întors în țară și au adus cu ele rezultatele captivante ale competiției. În ciuda faptului că difuzarea primului episod nu a avut loc încă, câștigătorii au fost deja dezvăluiți.

Conform informațiilor furnizate de participanți, noua serie Asia Express va fi transmisă pe Antena 1 începând cu luna septembrie a acestui an. Însă, chiar înainte de debutul oficial al show-ului, secretele celor mai curajoși concurenți au fost dezvăluite.

Anca Țurcașiu și partenera sa de echipă, Andreea Samson, împreună cu Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, au fost printre cele nouă echipe care au pornit în această aventură epică. Aceștia au parcurs un traseu dificil ce a trecut prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, luptându-se cu provocări unice și străine pentru a ajunge la destinația finală: Bali.

În ciuda eforturilor considerabile ale tuturor echipelor, doar două au reușit să ajungă în marea finală: Ioana State & Mane Voicu și Nicolai Tand & Sorin Brotnei.

Într-o confruntare tensionată, echipa câștigătoare care a fost declarată ar fi cea formată din chef Nicolai Tand & Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, potrivit Cancan.

Pe măsură ce anticiparea crește pentru difuzarea sezonului, participanții se întorc la viețile lor obișnuite, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să descopere aventurile lor epice pe micul ecran.

Sezonul 7 aduce provocări și succese neașteptate

Asia Express, cunoscut pentru provocările sale extreme și itinerariile spectaculoase, continuă să fie unul dintre cele mai populare reality show-uri din România. Cu un format inedit și echipe formate din vedete, emisiunea promite să ofere o experiență de neuitat atât participanților, cât și telespectatorilor.

În timpul filmărilor pentru sezonul șapte, concurenții au trebuit să se adapteze la condițiile dificile ale călătoriei, fără acces la tehnologie modernă și cu resurse limitate. Aceștia au traversat pe jos, cu mijloace de transport locale și au fost nevoiți să facă față unor provocări culturale și lingvistice în fiecare etapă a traseului lor.

Asia Express Drumul Zeilor
SURSA FOTO: Antena 1

Anca Țurcașiu, cunoscută pentru prezența sa puternică și carisma sa, a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului. Partenera sa de echipă, Andreea Samson, a demonstrat și ea determinare și curaj în fața provocărilor.

Pe de altă parte, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au impresionat publicul cu spiritul lor competitiv și abilitățile lor strategice. Cu toate că au întâmpinat obstacole pe parcursul călătoriei lor, cei doi au reușit să se mențină concentrați și să ajungă în finală.

Andrei Ursu, unul dintre participanții emisiunii Asia Express, și-a împărtășit entuziasmul cu privire la finalizarea filmărilor și la lansarea viitoare a emisiunii. În declarațiile sale, el a dezvăluit că sezonul va fi difuzat în toamna acestui an, sporind anticipația fanilor pentru eveniment.

Ursu a subliniat că experiența sa în cadrul emisiunii a fost una extraordinară și că se simte privilegiat să fi fost parte din acest proiect. De asemenea, a împărtășit bucuria sa pentru succesul piesei sale pe parcursul filmărilor, menționând că aceasta a ocupat primul loc în topurile radio timp de 8 săptămâni consecutive.

„Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă.

Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (…) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory.