Cuptoarele cu microunde MAX Limited Edition sunt dotate cu display cu touch-screen, timer şi sistem 3D de distribuţie a microundelor. Acestea pot găti, încălzi şi dezgheţa uniform şi rapid. Cuptoarele includ funcţia Quatz Grill, pentru prepararea rapidă de grătare, funcţia Jet Defrost, funcţia de degheţare de 7 ori mai rapidă în comparaţie cu un cuptor cu microunde standard, semnalizată prin lumina albastră.

„Dacă în trecut cuptoarele cu microunde se foloseau doar pentru a încălzi ceaiul sau a dezgheţa alimente, astăzi se poate pregăti chiar o masă sănătoasă cu ele. Acesta a fost şi motivul pentru care a fost înglobată tehnologia „Al 6-lea Simţ gătire cu aburi” în noile cuptoare MAX. Printr-o simplă apăsare de buton, consumatorii aflaţi la dietă sau cei care preferă alimentaţia fără grăsimi şi plină de vitamine pot avea masa dorită în doar câteva minute”, a explicat Mioara Bolozan, director de marketing Whirlpool România.

Gândite pentru a putea susţine în partea superioară greutatea vaselor scoase din cuptor,  cuptoarele MAX în ediţie limitată au fost concepute astfel încât să poată fi plasate în colţ, câştigând cu 25% mai mult spaţiu pe blatul de bucătărie, comparativ cu un cuptoar tradiţional. Astfel, graţie designului inteligent şi a dimensiunilor speciale – 39 cm lăţime şi 38 cm adâncime – pot fi inserate platouri cu diametre de până la 28 cm. Dimensiunile exterioare mici nu influenţează însă capacitatea din interiorul cuptorului, de 13 litri.

Cuptoarele MAX în serie limitată pot fi găsite în reţeaua de magazine Flanco și sunt disponibile la prețul de 1.400 lei.