• Spuneti ca singurul dezavantaj major al Microsoft Office este pretul piperat. In opinia mea, cel mai important dezavantaj al acestei suite este lipsa libertatii foloseste un format de fisiere proprietar, care este dependent de o singura companie, Microsoft. Spre diferenta, formatul de fisiere folosit de OpenOffice.org este public si este suportat si de alte aplicatii, cum ar fi KOffice sau GNOME Office, aceasta facand ca utilizatorii sa aiba libertate de alegere si sa nu fie dependenti de o singura sursa (chiar si Uniunea Europeana promoveaza folosirea standardelor deschise in ceea ce priveste formatele de fisiere, recomandand OpenDocument: https://europa.eu.int/idabc/ en/document/3439);
• Vorbiti despre versiunea de dezvoltare a OpenOffice.org 2.0. Va informez ca aceasta se afla, in momentul de fata, in stadiul Beta, o versiune finala fiind asteptata in cel mult cateva luni. De asemenea, cred ca „instabil“ nu e cea mai fericita traducere pentru „unstable“, care nu se refera la stabilitatea propriu-zisa a aplicatiei, ci la faptul ca este in dezvoltare, deci poate inca suferi modificari de functionalitate (desi OOo 2.0 se afla spre sfarsitul perioadei „Beta“, urmand sa intre in cel de „Release Candidate“, cand nu mai pot surveni modificari importante); s…t
• In incheiere, am si o precizare in legatura cu Microsoft Office: acesta nu este limitat numai la Windows, Microsoft produce si o versiune pentru Mac OS X, dar tot cu aceeasi ocazie precizez ca numarul platformelor suportate de OpenOffice.org este mult mai mare, incluzand printre altele si familia BSD sau Solaris.
Nicu Buculei, Bucuresti

Cometariu la articolul cu titlul „Despre delegare“, din Capital nr. 18/05.05.2005:
Foarte bun articolul! Va recomand doua carti: „The E-Myth“ de Michael Gerber si „Good to Great“ de Jim Collins. Prima carte explica foarte bine care sunt „fazele“ prin care trece un antreprenor in momentul dezvoltarii afacerii, si a doua carte traseaza calea pe care trebuie sa o urmeze o companie care se doreste de exceptie.
Cristian Hnatiuc, Oradea

Comentariu la articolul cu titlul „Continua afacerile cu salile de sport“, din Capital nr. 20/19.05.2005: Sunt un student din Iasi nemultumit de felul cum se foloseste sala de sport. De curand, s-a terminat o sala de sport aici in campusul Tudor. Cred ca si aceasta intra in cele 400 de salii de sport promise de Guvern. Daca vrem sa jucam in aceasta sala, trebuie sa contribuim cu 500.000 ora de jucat. Asta e nemultumirea mea si cred ca si a altora, ca nu putem si noi sa facem sportul intr-o sala mai mare. Respectiva fiind cat o clasa de seminar.
Sabatinio, Iasi

In legatura cu articolul „Connex mareste pasul la conexiunea mobila“, Robert Brinzan din Deva si Cristina Patru din Bucresti ne atentioneaza ca abonamentul de 39$ la Internet Zapp Express include 100 de ore. In articol, este specificat ca abonamentul contine numai 40 de ore, deoarece la data la care a fost scris articolul, oferta de 100 de ore nu fusese inca afisata pe site-ul Zapp.ro. Pana la aparitia ziarului, Zapp si-a schimbat intr-adevar oferta de la 40 la 100 de ore.