TAROM a lansat, azi, zborurile pe o nouă rută externă, care fac legătura între Bucureşti şi Lyon. Frecvenţa acestei curse va fi de patru zboruri directe pe săptămână în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

Tarifele pentru noua destinaţie pornesc de la 155 de euro, cu toate taxele incluse, informează compania printr-un comunicat. Potrivit operatorului, orarul de zbor a fost conceput în aşa fel încât să răspundă cerinţelor pasagerilor care călătoresc pe rutele interne ale companiei.

„Franţa a fost dintotdeauna o destinaţie tradiţională pentru transportatorul naţional. TAROM operează zboruri directe la Paris încă din 1920 şi suntem mândri că, începând de astăzi, Lyon va intra în reţeaua noastră de rute”, a declarat Ruxandra Brutaru, directorul general al companiei.

TAROM operează zboruri către 3 continente, oferind peste 40 de destinaţii în ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Transportatorul oficial al României are în prezent peste 300 de decolări săptămânale. Anul trecut, TAROM a transportat peste 2 milioane de pasageri, pe curse regulate şi charter, înregistrând o creştere de 3% faţă de anul anterior.

SURSA: TAROM