· Marketing, Comunicare si Relatii Publice (15-18.10.2002)
· Managementul Calitatii si Productivitatii (05-08.11.2002)
· Management Financiar (Investitii, Costing, Controlling) (18-22.11.2002).
· Programul este destinat managerilor din companii mici si mijlocii, intreprinzatorilor si persoanelor interesate in perfectionarea cunostintelor in domeniul managementului, dar si celor care doresc sa contacteze oameni de afaceri din Austria si sa stabileasca parteneriate de lucru.
· Participarea la toate seminariile si trecerea testului final da dreptul la diploma WIFI, recunoscuta in UE, si la participarea la Forumul economic in cadrul unui modul de o saptamana (08-13.12.2002) in Austria, la invitatia WIFI.
Informatii suplimentare si inscrieri la tel/fax: 210.08.82, tel.: 0744.65.06.94, e-mail: radac@dial.kappa.ro

Doctorate
In anul universitar 2002-2003, Universitatea din Bucuresti ofera programe de doctorat in 16 facultati. Participantii la concursul de admitere la doctorat trebuie sa fie absolventi ai invatamantului universitar de lunga durata, cu diploma de licenta. Inscrierile se fac in perioada 16-30 septembrie a.c., urmand ca intre 14 si 19 octombrie sa aiba loc colocviul de admitere, la sediul facultatii de profil. Inmatricularea candidatilor declarati admisi se face la 1 noiembrie.
· Din totalul de 652 de candidati admisi, 200 de doctoranzi vor obtine bursa pe baza notei obtinute la colocviu.
Informatii suplimentare la Biroul de Relatii Publice, Universitatea din
Bucuresti, tel./fax: 314.09.16. sau pe site-ul www.unibuc.ro.

Conferinte
Fundatia pentru Promovarea Tehnologiei Informatiei si Comunicatiei organizeaza in perioada 10-12 octombrie 2002, International Conference on Qualification and Training in Information and Communication Technologies (QTICT’02), „Danubius” University, Galati, Romania, sub auspiciile proiectului european: EUQuaSIT – European Qualification Strategies in Information and Communications Technology (ICT).
EUQuaSIT este un proiect transnational, care se desfasoara din anul 2001, avand ca parteneri cinci tari europene.
· Proiectul se inscrie in programul european Leonardo da Vinci II si are ca scop obtinerea unor rezultate privind ocupatiile TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatiei) acceptate si cererea de profesionisti TIC in perspectiva europeana. Proiectul doreste sa conceapa recomandari si strategii asupra profesiilor si calificarilor din domeniul TIC.
Informatii suplimentare la
tel: 0722.59.86.85, e-mail:epetac@univ-ovidius.ro, site: www.fict.ro

Fundatia Resurse Umane Romania organizeaza la Marriott Grand Hotel Bucuresti, in perioada 24-25 octombrie 2002, primul congres la nivel international de resurse umane.
· Participa specialisti din Franta, Germania, Marea Britanie, Olanda, Austria, Polonia, Japonia si profesionisti din companii multinationale si romanesti.
· Programul se desfasoara in sesiuni plenare si sectiuni care cuprind teme cu caracter aplicativ pentru desfasurarea activitatii de conducere a resurselor umane: Cultura, comunicare si climat organizational, Analiza si evaluarea posturilor, Remunerarea si motivarea personalului, Managementul carierei, Evaluarea performantei angajatilor, Formarea si perfectionarea, Managementul schimbarii etc.
· Programul se adreseaza managerilor, specialistilor si tuturor celor care au responsabilitatea conducerii resurselor umane, indiferent de pozitia ierarhica pe care o ocupa intr-o organizatie.
Informatii suplimentare la
tel.: 230.90.00, fax: 230.77.55,
e-mail: office@fru.ro, Site: www.fru.ro