Acest prim curs din cadrul programului de Certificat Profesional in Management, urmareste sa va ajute sa va dezvoltati competentele manageriale, invatand cum sa faceti uz de instrumente si modele fundamentale in management. Cursul va va ajuta sa intelegeti mai bine mediul in care lucrati, precum si relatiile organizatiei cu clientii, furnizorii si alte grupuri interesate de soarta ei.
Obiectivele cursului
In cadrul acestui curs veti afla in ce consta rolul dumneavoastra de manager, cum va puteti creste eficacitatea in activitate si cum trebuie sa intelegeti contextul organizational in care lucrati. Astfel, veti castiga competenta si incredere prin:
– Dobandirea unor cunostinte si aptitudini fundamentale in domeniul managementului.
– Familiarizarea cu o serie de teorii, concepte si tehnici pe care le puteti aplica in diferite contexte de management.
– Intelegerea propriului rol, a contextului in care il indepliniti si a naturii interventiilor dumneavoastra in activitatea organizatiei in care lucrati.
– Adoptarea unei atitudini de practician, capabil sa invete si sa se dezvolte la locul de munca.
– Recunoasterea propriilor calitati si depasirea propriilor defecte in activitatea manageriala.

· Management Financiar (Modulul BZT633)
Acest curs va permite sa identificati, sa interpretati si sa folositi cu mai mare eficacitate informatiile financiare. O pregatire prealabila in domeniul contabilitatii nu este necesara in momentul inscrierii la acest modul.
Obiectivele cursului
Parcurgand acest curs, va puteti spori eficacitatea manageriala, in plan individual sau in cadrul echipei, prin:
– Dobandirea unor cunostinte si aptitudini in domeniul managementului financiar.
– Cunoasterea unor teorii, concepte si tehnici specifice managementului financiar, pe care le puteti aplica in diferite contexte in cadrul propriei activitati.
– Familiarizarea si intelegerea vocabularului folosit de managerii specializati in domeniul financiar-contabil, pentru a putea participa la discutii in cunostinta de cauza, pentru a colabora mai bine cu acestia si, la nevoie, pentru a lua, deciziile corespunzatoare.
– Dobandirea competentei si sigurantei de care aveti nevoie in folosirea indicatorilor financiari si in utilizarea bugetelor.
– Intelegerea rolului departamentului financiar-contabil in activitatea organizatiei.
Alte informatii:
– Cursurile fac parte din Certificatul Profesional in Management, prima etapa din cadrul programului de Master of Business Administration al Open University Business School (OUBS) din Marea Britanie, oferit in Romania de CODECS;
– La absolvirea fiecarui curs, OUBS elibereaza o foaie matricola care furnizeaza credite pentru obtinerea titlului de MBA. MBA-ul oferit de OUBS are recunoastere internationala fiind acreditat de Association of Master of Business Administration;
– Fiecare curs dureaza 3 luni (mai- iulie) si nu necesita intreruperea activitatii profesionale;
– Inscrierile au loc pana la 31 martie 2003;
– Informatii suplimentare si inscrieri la tel/fax:
021-252.51.78, marketing@codecs.ro; www.codecs.ro.