Cushman & Wakefield a fost desemnat de Westhill Development Ltd. pentru a oferi  servicii de Consultanta in Design, Management set up si Property Management pentru WESTHILL MALL.
Consultantul global de real estate va lucra la proiect prin intermediul biroului sau din Atena care va oferi Consutanta in Design si Management set up si prin biroul de la Bucuresti pentru serviciile de Property Management.

WESTHILL MALL are o suprafata totala inchiriabila de 78 000 mp, fiind localizat in Ploiesti. Centrul comercial va dispune de trei nivele, primele doua fiind destinate retail-ului, iar cel de-a treilea petrecerii timpului liber. La ultimul nivel vor fi 9 sali de cinema, o sala de bowling, o zona de restaurante si fast fooduri precum si un club de fitness. Centrul comercial  se va deschide in 2010.

Philip Evans, Partner si Head of Retail Asset Management pentru Europa al Cushman & Wakefield Atena a declarat: “Aceasta numire consolideaza pozitia noastra de lideri in furnizarea acestui tip de servicii in Europa de Sud Est, fiind in acelasi timp singura companiei internationala de consutanta in real estate care ofera servicii de management de centre comerciale in Romania.”

Data: 5 ianuarie 2008

Sursa: Cushman & Wakefield