"Nu am nici cea mai vagă idee de ce înseamnă piaţă imobiliară, preţuri, felul în care a crescut, nu am niciun fel de idee. Am însă o certitudine. Nimic din ce a făcut doamna Elena Udrea nu poate fi descoperit la o analiză pe care o faceţi acumȚ, a spus Radu Alexandru inssitând pe faptul că "dacă totuşi doamna Udrea a făcut o malversaţiune, vă asigur că n-o veţi descoperi".
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a vândut terenul de pe malul lacului Griviţa din Bucureşti (foto), pe care îl deţinea împreună cu soţul său Dorin Cocoş, omului de afaceri Alexandru Faur (42 de ani), cunoscut în piaţa imobiliară ca intermediar de terenuri.
Chiar dacă Elena Udrea a anunţat vânzarea terenului doar la începutul acestei săptămâni, contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat cu Alexandru Faur în data de 20 septembrie 2010, exact cu o săptămână după completarea ultimei declaraţii de avere, potrivit datelor înscrise în Cartea Funciară obţinute de Capital. În urma tranzacţiei, Elena Udrea a declarat într-un interviu pentru România Liberă că a vândut terenul „primului client care s-a interesat după ce presa a făcut tam-tam de creditul meu“ şi că nu cunoaşte cumpărătorul.