Modelul Dacia Duster 4X2 are un preţ cuprins între 13.040 euro şi 16.650 de euro, în funcţie de dotări şi motorizarea aleasă, potrivit unui dealer Renault-Dacia din Germania (Autohaus Geimer GmbH), care a postat o serie de anunţuri pe site-ul mobile.ro.

Comform anunţurilor, preţul de 13.040 euro este valabil pentru modelul 2×4 cu cinci locuri şi motor pe benzină al cărui capacitate este de 1598 cc şi are o putere de 105 cai. Cutia de viteze este manuală, iar clasa de poluare se încadrează în norma Euro4. Printre dotărio se numără ABS-ul şi servodirecţia.

Cel mai scump

0-47506-duster1.jpgÎn schimb, cea mai scumpă versiune existentă pe site-ul mobile.ro are preţul de 16.650 de euro. Este vorba de versiunea Ambience cu motor diesel de 1469 cc, care are însă 100 de kilometri parcurşi.

Această variantă este tot cu cinci locuri, dar beneficiază şi de aer condiţionat manual, dispozitiv antiderapaj electronic, geamuri electrice, închidere centralizată, ABS şi servodirecţie.

Motorul are o putere de 86 cai şi se încadrează tot în norma de poluare Euro 4. De asemenea, cutia de viteze este manuală.

În aprilie va ajunge în showroom-uri

0-47507-duster2.jpgSUV-ul Dacia Duster va fi lansat oficial în data de 2 martie la Salonul Auto din Geneva. Acesta se fabrică deja în România, pentru a asigura stocurile minime necesare dealerilor.

Imediat după salonul din Geneva, Dacia va pregăti lansarea SUV-ului Duster pe piaţa românească. Astfel, noul model va pute fi cumpărat cel mai probabil începând din luna aprilie a acestu an.

Conform estimărilor vicepreşedintelui Dacia, SUV-ul Duster va ocupa în total o proporţie de circa 20% din producţia companiei în acest an.