Expertul in beauty, Dana Sota a lansat la sfarsitul lunii aprilie primul blog din Romania specializat pe domeniul beauty. Blogul este doar un preambul pentru o viitoare revista on-line de beauty, care se va lansa la toamna.

www.danasota.com/blog/, care a debutat cu un interviu special cu Jessica Vartoughian, fondatoarea brandului de manichiura/pedichiura Jessica Cosmetics, va acoperi numeroase subiecte legate de ingrijire, diete, sanatate si informatii obtinute de la reprezentantii unor branduri de renume in domeniu.

Vizitatoarele blogului vor putea patrunde in lumea frumusetii si vor putea afla totul despre cele mai noi produse, lansari si evenimente din acest domeniu, tips-uri de ingrijire, recomandari de emisiuni, magazine, saloane etc. Noul proiect al Danei Sota este sustinut de vedete precum Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Irina Schrotter, Gabriela Vranceanu Firea si Malvina Cservenschi.

Dana Sota este unul dintre principalii specialisti si jurnalisti din domeniul beauty din Romania. Sfaturile sale legate de frumusete sunt foarte apreciate de cititori, lucru care se reflecta in succesul cartii sale, “Frumusetea se invata”,  lansata in luna martie a anului trecut. Aceasta a fost cea mai bine vanduta carte de profil in anul 2008, cele 5000 de exemplare vanzandu-se rapid in jumatate de an de la aparitie.

Recunoasterea nationala a statutului de expert si consumator in industria cosmetica a generat o serie de aparitii in numeroase emisiuni televizate si in reviste. A colaborat ca beauty editor la revistele Story si J’Adore, in prezent activand la revista pentru femei Marie Claire. Emisiunea “Viata in roz” difuzata Antena 1 a reprezentat un concept 100% Dana Sota, aceasta fiind atat realizator, cat si prezentator.

Desi a terminat Facultatea de Studii Economice si a lucrat aproape 10 ani in acest domeniu, in anul 1999 si-a schimbat profilul activitatii pentru a-si urma pasiunea, infiintand primul salon cosmetic de top din Bucuresti Up Beauty Center.